Oppvask etter denne bagasje-behandlingen

Sjokkerte flypassasjerer ble vitne til at stueren slengte bagasjen deres ut på flyplassen. Reaksjonene er kraftige, og flyplassens ledelse forutsetter at de ansatte ikke jobber som stuere fremover.

Han hadde åpenbart ingen god dag på jobben, bagsjestueren på flyplassen i Manchester da han og kollegene tok imot Ryanair-flyet fra Malaga torsdag morgen.

Da flyet hadde stanset og bagasjelukene ble åpnet, ble en av passasjerene vitne til en av de bakkeansatte som gikk løs på bagasjen på en særdeles skjødesløs måte.

Han kaster koffertene på bagasjetralla med en kraft som gjør at de deiser i asfalten utenfor tralla. Dette skjer med tilsynelatende fullt overlegg og med koffert etter koffert, og uten at en kollega ved siden av ser ut til å gripe inn.

Uheldigvis for stueren ble episoden filmet av en av passasjerene som også så sin egen koffert bli «behandlet» av den aktuelle stueren.

Her en videoen. Artikkelen fortsetter under:

Dette er en arbeidstakergruppe som ikke er ansatt av selve flyplassen, men av handlingsselskaper som flyselskapene kjøper tjeneste av.

I dette tilfellet var det en ansatt i selskapet Swissport, og selskapet har ifølge avisen Manchester Evening News satt i gang interne undersøkelser rundt episoden. De omtaler den ansattes oppførsel som «skuffende.»

Den ansvarlige ledelsen på flyplassen har også reagert kraftig på videoen, og gjort at det klart overfor Swissport hvilke standarder man forventer av de som leverer tjenester på flyplassen. De gir relativt klar beskjed om at de ikke forventer at de to ansatte får fortsette i sine jobber.

– Oppførselen her er langt under det vi forventer av bakkeansatte på Manchester Airport. Vi har bedt Swissport forsikre oss om at en full undersøkelse vil bli gjennomført og at de sørger for en rask reaksjon overfor de involverte, sier en talsmann for flyplassen.

De ber nå Swissport om å redegjøre for hvordan de rekrutterer sine ansatte.

Flyplassledelsen sier til den engelske avisen at de vil vurdere hvilke tiltak de videre kan gjøre hvis de ikke er tilfreds med Swissport’s svar.

Lik flysmart24.no på Facebook