Black Friday: Flybilletter for under hundrelappen

Flybilletter på salg på Black Friday. Til Syden kommer du for under hundrelappen. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Flyselskaper, taxfree-næringen og resten av reiselivet kaster seg ut i Black Friday-kjøret. Utskjelte Ryanair frister med billetter til under hundrelappen for en Syden-tur.

Det irske lavprisselskapet har knallet til med billetter fra Oslo til London og Sandefjord Lufthavn Torp til 89 kroner en vei.

Foretrekker du derimot å oppsøke varmere strøk er billettprisen til Alicante det samme – 89 kroner, mens du kan nå Malaga for 118 kroner – alle én vei. Tilbudet varer til midnatt fredag.

Både Norwegian og SAS har denne gangen lagt ut Black Friday-tilbud. SAS kjører sine tilbud frem til 26. november og reklamerer med at selskapet har hele verden på salg. Innlands er prisene nede i 494 kroner én vei, mens man for eksempel til New York er nede i 2393 kroner tur/retur. Til Asia, for eksempel Beijing, er laveste pris kr. 3.783.

Norwegian kjører et tilbud på opptil 30 prosent rabatt på alle ruter, og man oppgir koden EVERYROUTE18 på bestillingen, som må gjøres innen midnatt natt til tirsdag.  Her kan vi nevne priser som kr. 338 for flyturer til Antalya i Tyrkia, Bangkok kr.1.347, kr. 1.218 til Fort Lauderdale i Florida, kr. 512 til Gran Canaria og kr. 337 til Palma på Mallorca. Som vanlig hor Norwegian er dette enveis-priser.

Reisearrangøren Apollo gir 1.000 kroner i rabatt på alle reiser utenfor Europa og 500 innenfor Europa som man pakker selv. Prisen gjelder hele 2019. Dessuten omfatter tilbudene bl.a. 1.500 kroner  i rabatt per bestilling på alle 1-ukes reiser til Rhodos, Korfu, Paxos, Saranda og Zakynthos til sommeren.

TUI på sin side har rabatter på opptil 40 prosent i januar.

Hos København Lufthavn fristes det med opptil 50 prosent rabatt i mange av flyplassens butikker. Her kan det være penger å spare på julegaver etter som tilbudet bl.a. omfatter moteklær hos Lindbergh og smykker hos Julie Sandlau. Også taxfree-butikken har tilbud denne dagen.

Hos Hotels.com frister man med hotell-tilbud med inntil 75 prosent rabatt. Selskapet skriver i en pressmelding at tilbudet omfatter 10.000 tilbud, og at bestillingene må gjøres i perioden 21.–27. november.

Booking.com lover minst 40 prosent rabatt på opphold mellom desember og mars.

Konkurrenten Expedia.co lover også priskutt, og har lagt ut en side der man varsler at tilbud på 75 prosent rabatt på utvalgte hoteller vil dukke opp fra 23. november fra klokken 09.00.

Nettreisebyrået Travellink tilbyr 285 kroner i rabatt på flybilletter, og 650 kroner avslag hvis du kjøper både fly og hotell. Tilbudene har egne koder, og gjelder frem til 22. november.

Ferjeselskapet DFDS som går mellom Oslo og København hver dag lover også tilbud denne dagen. Selskapet lover inntil 70 prosent rabatt på turer til København.

Hotellkjeden First Hotels lokker med rom til halv pris, inkludert frokost. Tilbudet varer til midnatt natt til søndag.

Lik flysmart24.no på Facebook