Parisere ber om hjelp for å slippe «Instagram-helvete»

Hundrevis av besøkende i Rue Crémieux hver dag har nå fått de fastboende til å be om hjelp. Foto: Instagram

De fastboende i en av de mest fotograferte gatene i Paris ber nå myndighetene om hjelp slik at de kan få fred for hundrevis av unge som roper, skriker, poserer og rapper rett utenfor vinduene deres hver dag hele uken.

Den fargerike gaten Rue Crémieux har nemlig blitt et sted som «alle» som besøker den franske hovedstaden må innom for å sikre seg bildet de skal legge ut på sosiale medier.

Den har blitt Paris’ svar på Londons Notting Hill.

– Det er kanskje et paradis for fotografene, men for oss som bor her er dette blitt et helvete, sier Antoine til avisen The Telegraph.

Hun bor i området. Hun er, i likhet med sine naboer, forskrekket over hvor hensynsløst og respektløst mange av de som besøker gaten kan få seg til å opptre. I helgene kan det være opptil 200 poserende besøkende utenfor vinduet hennes.

Folk fra hele verden oppsøker gaten Foto: Instagram

Det er bare et stort problem med denne virksomheten:

Lokalbefolkningen orker ikke mer, de er møkk lei av den daglige invasjonen.

Den skaper støy og  provoserer innbyggerne som er tvunget til å leve med dette hver dag.

Nå ber de myndighetene om en port som de kan stenge deler av døgnet, slik at de kan få mer ro og fred:

Noen har måttet sette opp tape foran inngangsdøren sin for å hindre at besøkende okkuperer oppgangen.

En av de som besøkte gaten forteller til den britiske avisen at kjente bloggere har lagt ut bilder fra gaten. Dermed var dette et sted alle andre også måtte oppsøke for å oppleve og legge ut bilder fra. En annen mener at de som oppsøker gaten nok ikke er klar over hvilken irritasjon de kan skape med sin opptreden.

Alle kan sjekke det ved å søke på gatenavnet på Instagram, her ligger det tusenvis av bilder tatt i den fargerike gaten.

Noen nøyer seg med å opptre foran kamera i gaten, andre tar oppstilling inn i inngangene til folk og opptrer rett foran vinduene til andre.

Det er de flotte fargene som trekker folk til kvartalet, som ligger i 12. arrondissement. Den blir fremhevet som et must for alle som besøker byen og vil sikre seg en spektakulær hilsen fra den fargerike brostensgaten, og sikre seg bilder som de kan legge ut på sosiale medier.

Lik flysmart24.no på Facebook