Åpner etterlengtede ruter til vinterens feriefavoritter

Norwegian lanserer nå tre ruter til Kanariøyene fra Norge til vinteren. En er ny, de to andre tas opp etter pandemien. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian er i ferd med å legge kabalen for selskapets vinterruter. Selskapet kan i dag avsløre gode nyheter for de som bor utenfor Oslo og som ønsker å fly direkte til vinterens mest populære destinasjoner i Sør-Europa.

Selskapet skal åpne en helt ny rute og gjenåpner to som ble lagt ned som følge av pandemien.

Tilbake fra Torp

Av disse gjenåpner Norwegian den etterspurte ruten fra Torp Sandefjord Lufthavn til Las Palmas. Det skjer fra 30. oktober, og ruten skal flys én gang i uken til og med påsken neste år.

Ruten vil ha avgang hver søndag med avreise fra Torp kl. 15:50 og ankomst i Las Palmas kl. 20:30
Returen til Torp vil ha avreise fra Las Palmas kl. 08:35 med ankomst på Torp kl. 15:05

– Det er veldig hyggelig at Norwegian kommer med denne populære vinterruta. Norwegian har mange lojale kunder i regionen vår, og mange har etterspurt en direkterute til Gan Canaria, så det er flott at de kommer med denne populære ruta gjennom hele vinteren, sier markeds- og kommunikasjonssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen som tror dette blir en populær rute.

Til Tenerife

Gjenåpning skjer også fra Bergen til Tenerife. Denne ruten får sin første avgang igjen den 5. november. Også her er det snakk om én avgang i uken – på lørdager.

Flyet skal etter ruten ta av klokken 11.30 og lande på Tenerife klokken 16.05. Returen er klokken 16.55 med landing i Bergen klokken 23.20.

Den nye ruten er fra Stavanger til Tenerife. Denne ruten skal også flys fra den 5. november, og på lørdager.

Høyt på listen

– Gran Canaria og Tenerife er destinasjoner som står høyt på listen over steder nordmenn ønsker å besøke i den kalde årstiden, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Spesielt spent er han på én av rutene:

– Ruten fra Stavanger til Tenerife er helt ny for oss, og vi håper at den blir tatt godt imot, sier Magnus.

Mer spansk

Norwegian gjorde seg populær blant Spania-reisende som sogner til Torp-flyplassen foran årets sommersesong.

Da gjenåpnet selskapet to av de mest populære rutene fra Torp til det spanske fastlandet – til henholdsvis Alicante og Malaga.

Da etterlyste flyplass-ledelsen også en rute til Gran Canaria. Den ruten er nå på plass fra slutten av oktober.