Din bonus

De aller fleste flyselskapene har sine bonus-klubber, og det er ingen grunn til å unnlate å sikre deg en liten bonussum når du likevel flyr. Det koster ingen ting å bli medlem.

SAS
har sin Euro Bonus, der du får poeng etter hvor langt du flyr og hva billetten koster.
Bonuspoengene er gyldig i 5 år, så du har god tid på å benytte dem. Det kan skje enten som betaling av en reise, eller som delbetaling der du betaler litt av billetten med poeng og resten med penger.
Som hos andre flyselskap har også SAS avtale med en rekke partnere i og utenfor reiselivet der du også kan opptjene bonuspoeng – leiebil, forsikringsselskaper, hoteller, kredittkortselskap, butikk- og restaurantkjeder.
Du opptjener også SAS-poeng når du flyr med andre flyselskaper som, i likhet med SAS, er medlem i Star Alliance.

Norwegian
har sitt lojalitetsprogram heter Norwegian Reward, og belønner sine medlemmer med noe som heter cash points. Verdien er enkel: 1 cash point = 1 norsk krone.
Så har du eksempelvis 50 cash points, er det 50 kroner.
Poengene er gyldige ut det året de er opptjent, pluss 2 år til.
Som medlem tjener du CashPoints på alle dine flybilletter. Du får 2 prosent cashpoints på alle low fare-billetter, og 10 prosent cash points på alle flex-billetter.
Også Norwegian har avtale med en rekke eksterne leverandører der du også opptjener poeng som du kan bruke til å hel- eller delbetale flybilletter.

Widerøe
har ikke sitt eget program, men er tilknyttet SAS’ Euro Bonus, der du kan tjene og bruke poeng på utvalgte flyvninger.