SAS forlenger Euro Bonus-status med et år

Har du statuskort hos SAS og med utløp frem til 28. februar neste år, kan du anse kortstatusen forlenget i 12 måneder. Foto: SAS

SAS har besluttet å forlenge statusen til selskapets medlemmer i lojalitets-programmet Euro Bonus med ett år. Dermed følger selskapet etter mange andre fly- og hotellselskaper som har gjort det samme.

Meldingen om dette kom i form av en pressemelding onsdag.

Etterlyst

Mange medlemmer har lenge etterlyst en slik avgjørelse hos SAS. På grunn av at korona-krisen har gjort det så å si umulig å reise og opptjene nye bonuspoeng for å sikre statusen, blir medlemmenes nåværende status rett og slett forlenget med ett år.

I meldingen heter det at forlengelsen gjelder for alle medlemmer av Euro Bonus som har en kvalifiserings-periode med utløpsdato  mellom 31. mars 2020 til 28. februar 2021.

SAS grunngir selv at korona-smitten har ført til nærmest stans i all normal reising, og har derfor nå innført en 12 måneders forlengelse av statusen:

Utfordring

– Disse ekstraordinære omstendighetene har tvunget SAS til å midlertidig stanse det meste av flytrafikken inntil videre. Dette betyr at mange av våre lojale Euro Bonus-medlemmer for øyeblikket har en utfordring i å kunne samle de kvalifiserende statuspoengene og flyreisene som kreves for å opprettholde sitt medlemsnivå i løpet av 12-måneders kvalifiserings-periode, melder SAS.

SAS skriver at selskapet fortsatt vil følge nøye med på hvordan situasjonen utvikler seg og avgjøre om ytterligere tiltak må gjøres.