Har ombooket de fleste som er rammet av kanselleringer

SAS har klart å finne alternativ for de fleste som har blitt rammet av kanselleringer de siste dagene. Foto: Knut-Erik Mikalsen

SAS er for tiden rammet av høyt sykefravær blant de ansatte som igjen fører til at selskapet må innstille en hel det avganger. Onsdag er det snakk om totalt 40 avganger i hele rutenettet. Noen av disse er i Norge.

Så langt har selskapet klart å finne løsninger for de fleste av passasjerene som har blitt rammet når flyet deres har blitt kansellert:

– Når vi kansellerer starter vi jobben med å finne alternativer, og vi har faktisk klart å booke om de aller fleste passasjerene til andre flyvninger, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til flysmart24 onsdag morgen.

Må i karantene

Selskapet er hardt rammet av ansatte som har blitt smittet av korona-viruset. Andre igjen blir sendt i karantene som følge av at de har vært nærkontakter med folk som har blitt smittet.

Eckhoff sier at de som blir rammet av kanselleringer, vil få beskjed om dette via tekstmelding.

– Vi jobber kontinuerlig med situasjonen, sier han.

Disse rutene er innstilt i dag

De som ikke får noen melding fra SAS vil fly som normalt, og skal møte opp på flyplassen sin til vanlig tid.

Onsdag morgen er dette de innstilte avgangene fra Oslo Lufthavn med SAS:

Kl. 07.00 til Stavanger, kl. 07.35 til Paris, kl. 09.15 til København, kl. 10.55 til Manchester, kl.15.30 til Bergen og kl. 19.30 til Stockholm.