Lanserer ny sommerrute – mange kjøper billetter nå

Norwegian lanserer ny sommerrute. Det er stort billettsalg nå i romjulen. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian utvider stadig sitt ruteprogram for kommende sommerperiode. I dag lanserer selskapet nok en Syden-rute som skal flys i høysesongen.

Dette er en rute selskapet selv omtaler som en ny midtsommerrute mellom Stavanger og Rhodos.

Dette er den andre ruten flyselskapet lanserer fra Stavanger neste sommer, etter Milano/Bergamo. 

«Evig populær»

Med den nye Rhodos.-ruten flyr Norwegian i alt 17 utenlandsruter fra Stavanger til populære reisemål i Europa neste sommer.

– Rhodos er et evig populært reisemål for barnefamilier som ønsker seg en sole- og badeferie og for de som ønsker å utforske øyas kultur og natur, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.   
   
Den nye ruten mellom Stavanger og Rhodos starter 26. juni, og det blir én ukentlig avgang på onsdager til og med 14. august.    

Høy aktivitet

Romjulen er en periode da mange nordmenn velger å kjøpe flybilletter for ferier for neste år:

– I romjulen er det mange fridager, og tradisjonelt er det høy aktivitet på våre nettsider i denne perioden. Generelt ser vi også at mange benytter seg av kampanjer når de skal bestille sin neste flyreise, sier senior kommunikasjonsrådgiver Eline Hyggen Skari i Norwegian til flysmart24.

Hun forteller at Norwegian neste år vil fly over 330 ruter til 123 destinasjoner i Europa.

Disse er populære

– Av disse er vel 45 nye, og vi ser spesielt at Istanbul, Basel og Lyon virker å ha vært etterlengtet. Mot sommerferien og i høysesong fortsetter våre destinasjoner i Hellas, Italia, Spania, Tyrkia og Portugal å være spesielt populære reisemål hos våre kunder, sier Skari.

For de som vil ut i Europa med skiskoene på, ser selskapet at nordmenn reiser til flyplassene i Salzburg, Genève og Milano. Disse er klare favoritter med en kort reise til noen av Europas beste skianlegg.

For storbyer er det per nå Barcelona, Berlin og London som vi ser at det vil være populært å reise, sier Skari.