Denne video-snutten har vært sett over 230 000 ganger

Qatar Airways inn for landing på Oslo Lufthavn. Video-snutten nedenfor har vært vist over 230 000 ganger. Foto: Knut-Erik Mikalsen

For noen måneder siden publiserte flysmart24 noen video-snutter på Facebook-siden. Dette ble gjort for å sjekke interessen for denne typen innhold på siden.

Responsen viste seg å være helt overveldende.

Korte videosekvenser som viste storflyene fra ulike selskaper ble sett mange titusener av ganger.

Tok toppen

En snutt med Emirates som tok av med sin Boeing 777 300ER-maskin, kom i løpet av et par dager opp i over 100 000 visninger.

En video som viste landingen til en Airbus A350 fra Qatar Airways som lander på et snødekt Gardermoen, har hittil topp-rangeringen.

Vil tilby flere

Telleverket står nå på over 230 000 visninger. Og tallet øker stadig. Denne video ser du her:

Derfor vil flysmart24 i tiden fremover fortsette med å tilby video-snutter fra flyplasser i inn- og utland, som et lite supplement til de skrevne artiklene som er flysmart24 sin absolutte basisvirksomhet.

Vi har her samlet en del andre video-innslag som vi har publisert tidligere.

En del utvalgte videoer

Disse er av praktiske hensyn også publisert på X/Twitter, men er de samme som allerede ligger ute på flysmart24 sin Facebook-side.

Her er en del andre videoer som våre lesere har vist seg å få høy trafikk.

Først en Airbus A321 fra selskapet TAP Air Portugal, som har fast rute mellom Oslo Lufthavn og den portugisiske hovedstaden Lisboa:

Her tar SAS av på en av sine mange daglige avganger fra Gardermoen mot Kastrup ved København. SAS har nå en enhetsflåte på kort- og mellomdistanse som består av Airbus A320neo-fly:

Så en Boeing 737-800 fra Norwegian, som lander på Gardermoen etter å ha kommet fra Krakow i Polen:

Nederlandske KLM har rute fra Gardermoen til Schiphol-flyplassen i Amsterdam flere ganger om dagen, og en deleier i SAS etter rekonstruksjonen.

Her en av de daglige avgangene til den nederlandske hovedstaden: