Oslo Lufthavn har nå fått et serveringstilbud som er det første av sitt slag på en flyplass her i landet.
Den mye omtalte vinbaren – Tigerstaden Vinbar – har åpnet på Gardermoen. Den er et ledd i en større utvidelse av mat- og drikketilbudet på lufthavnen.
– Vinbaren er ny og annerledes, og skiller seg veldig fra tilbud vi har hatt på flyplassen tidligere, sier Iskra Skram. Hun er kommersiell leder i Avinor.
Etterlengtet tilbud
Tigerstaden Vinbar erstatter Havsalt, og er plassert i midten av utenlands terminalen.
– Med Tigerstaden får vi på plass et konsept som har vært etterlengtet, og som vi mener hører til på en storflyplass. Det er første gang i historien at vi har en egen vinbar på flyplassen, og vi gleder oss til at den fylles med reisende, sier Skram.
Også mat
Tigerstaden er først og fremst en vinbar, men serverer også smørbrød, småretter og de klassiske rettene i det britiske konseptet «Afternoon Tea».
– Vi mener hovedflyplassen fortjener et ordentlig elegant sted, og det er åpenbart at dette har truffet blink også hos de reisende, sier Skram om de første travle dagene.
Vinbaren har vært åpen en ukes tid.