Norwegian med ny rute til Thailand

Ny destinasjon fra Oslo til Thailand, ny rute til Krabi. Foto: Norwegian

Norwegian får nok en rute til Asia fra Oslo. Fra slutten av oktober åpner selskapet en ny direkterute til den populære feriedestinasjonen Krabi.

Fra før av flyr Norwegian til Thailands hovedstad, Bangkok.

Nå utvides Thailand-tilbudet til Krabi, som er innfallsporten til flere av de mest populære feriemålene i området som for eksempel Phuket, Ko Phi Phi, Rai Leh Beach, Ao Nang og Ko Jum.

Ruten vil gå to ganger i uken fra Oslo, på tirsdager og søndager. Ruten startes den 28. oktober, når flyselskapenes vinterprogrammer innledes.

Totalt vil Norwegian ha seks ukentlige avganger fra Skandinavia til Krabi, to av disse vil være fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Ruten blir operert i det kommende vinterprogrammet, mellom 28. oktober 2018 og 31. mars 2019.

Med de eksisterende rutene til Bangkok tilbyr Norwegian totalt 15 avganger til Thailand fra og med høsten 2018. Rutene til Bangkok er tilgjengelig hele året, mens Krabi er en vinterrute.

– Interessen for Thailand er stor blant skandinaver og vi er derfor glade for nå å kunne tilby en ny thailandsk destinasjon. Krabi vil gi reisende flere valgmuligheter, som for eksempel å kombinere storby og strand ved å reise inn til Bangkok og hjem fra Krabi, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian i en pressemelding.

Norwegian har tidligere varslet økt Bangkok-satsing fra bl.a. København. Den droppes nå, og den nye ruten til Krabi erstatter de tidligere kommuniserte ruteøkningene til Bangkok.

De 15 ukentlige avgangene inkluderer ni direktefly til Bangkok og seks direktefly til Krabi i uken fra Oslo, Stockholm og København.