Satser innen Europa – nytt flyalternativ på storbytur

Singapore Airlines med Europa-rute mellom Roma og København. Foto: Airbus

Singapore Airlines er et av verdens mest velrenommerte og kjente flyselskaper. Nå åpner selskapet, som er blitt kåret til verdens beste i ulike kategorier flere ganger, en ny flymulighet innen Europa.

Det dreier seg om en ny forbindelse mellom København og Roma, og den skal flys tre ganger i uken.

– Vi er meget fornøyde med å kunne tilby norske og skandinaviske kunder en rute til Roma, sier Erwin Widjaja i en pressemelding. Han er daglig leder i Singapore Airlines i Norden.

Gjør en stopp

Selskapet skal benytte flytypen Airbus A350 på forbindelsen, som skal trafikkeres på torsdager, fredager og søndager. Den første avgangen er fredag 16. juli.

For nordmenn blir det altså mulig å reise med Singapore Arlines gjennom å kjøpe en tilslutningsbillett til København.

Tilbudet blir mulig fordi Singapore Airlines gjør en stopp i Roma i hver retning på den tidligere non stop-ruten mellom København og Changi-flyplassen i Singapore.

Dermed kan nordmenn, som bare skal en tur til Italias hovedstad, heretter ha muligheten til å spandere på seg en smak av prisbelønt service. Det kan skje ved å fly business class i liggeseter på turen, og ellers nyte godt av servicetilbudet for de som betaler mest for billetten.

Populært blant nordmenn

Singapore Airlines hadde før pandemien to ruter til Skandinavia. I tillegg til København var også Stockholm på rutekartet, da med mellomlanding i Moskva.

Norge og Oslo Lufthavn har i en årrekke vært aktuell som destinasjon for selskapet, men ruten har aldri forlatt snakke-stadiet. Dette til tross for at en stor del av reisende via København og Stockholm har vært godt betalende nordmenn, som ofte har vært å finne på de fremste setene i flyene.

Singapore Airlines er ett av i alt 11 flyselskaper i verden som er utstyrt med høyeste rating – 5 stjerner – hos det anerkjente analyseselskapet Skytrax.