Stor etterspørsel – flere avganger til Syden-reisemål

Norwegian blir enda oftere å se på flyplassen i Malaga etter at selskapet øker antall avganger dit. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian girer opp satsingen til reisemål i Syden. Selskapet øker antall avganger til de mest populære reisemålene i Spania. Det dreier seg om rutene til Malaga, Alicante og Las Palmas, men gjelder kun en begrenset periode.

Økningen kommer ikke minst på bakgrunn av den nye konkurranse-situasjonen som det nye norske flyselskapet Flyr sørger for.

På de reisemålene Flyr har kommet inn på, og som også Norwegian operer, har den nye konkurransen ført til et lavere prisnivå. Nå blir det også flere frekvenser i en kortere periode.

Oslo til Malaga øker fra ni til elleve avganger i uken, ekstraavganger på onsdag og lørdag hver uke i tidsrommet 17. november til 18. desember.

Oslo til Alicante øker fra ni til ti avganger i uken, i samme tidsrom. Det settes inn ekstra flyvninger på torsdager.

Oslo til Las Palmas øker fra åtte til ni avganger i uken. Fra 14. desember settes det inn én ekstra flyvning hver tirsdag frem mot nyttår. Det er samme dag som Flyr starter sine avganger på den samme ruten.