Setter ned prisen kraftig på mange reisetilbud

Mulig å gjøre Syden-kupp både i vinter og til sommeren. Nye Black weekend-tilbud lagt ut i dag fra Ving. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Med en kundemasse som sliter med stadig høyere private utgifter, har noen reisearrangører lagt ut nye tilbud i forbindelse med Black Friday Black week.

Oppdatert torsdag 23. nov.

Flyselskaper, reisearrangører og fergeselskaper forsøker etter beste evne å få kundene til å kjøpe billetter og pakketurer ved å sette ned prisene.

Her har flysmart24 samlet en del av de tilbudene som er kjent, og saken blir oppdatert med nye tilbud hvis de kommer.

Flybilletter

Norwegian har lagt ut billetter med inntil 30 prosent rabatt hele uken. Selskapet skriver at tilbudet gjelder alle destinasjoner. Da er det viktig å vite at dette ikke gjelder alle avganger. Men tilbudet må bestilles senest 27. november.

SAS har også tilbud denne uken, kalt Black Flyday. Dette tilbudet gjelder reiser i Europa, USA og Asia og må også bestilles senest 27. november. Prisene er opp til 50 prosent lavere enn normalprisen.

Også flyselskapet Widerøe har lansert sin Black Flyday, og hos dette selskapet må billettene bestilles innen den 26. november. Tilbudet omfatter reiser på Widerøes nett både i inn- og utland.

Fergeselskap er med

Det latviske flyselskapet Air Baltic gjør seg stadig mer gjeldende i Norge. Selskapet har satt i gang noe det kaller Black Friday Green Sale, og gjelder til og med 30. november. Nedsatte priser på reiser fra Oslo, blant annet til Riga for 65 euro tur/retur, eller 759 norske kroner.

Ferjeselskapet DFDS, som trafikkerer strekningen Oslo – Frederikshavn – København, ligger ute med Black November-tilbud. Det gir rabatter på mini-cruise til Danmark, og må bestilles senest 28. november. Her er rabatten på mellom 30 og 40 prosent i forhold til normalpris.

Pakkereiser til Syden

Også pakkereiseselskapene er med.

Det gjelder blant annet Apollo Reiser, som i forbindelse med salgsperioden har presentert Black Week-tilbud på flere av vinterens mest populære hoteller, også noen med all inclusive. Reisemålene gjelder blant annet Egypt, Gran Canaria, Tenerife og Dubai og reiser fra 1. januar til 18. mars. Rabatten er på rundt 20 prosent.

Nå har også Ving meldt seg med et Black weekend-tilbud. Selskapet lover 2 000 kroner i rabatt per bestilling til alle charterreiser i juni, juli og august. Salget starter i dag, torsdag og varer til og med mandag.

Overnatting

Hotellselskapet Scandic har gått ut med et tilbud hvor ,an kan bo på deres hoteller i tre netter, men betale for to. Prisen er avhengig av romkvalitet. Dette tilbudet må bestilles senest 29. september.