To nye Ryanair-ruter klar før sommeren

To nye ruter fra Torp i april. Både Madeleine Rieber Waldjac, rutesjef og Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef Torp er tilfreds med ruteutvidelsen. Foto: : Nicolay Skeie, Torp.

Ryanair satser nytt på Norge igjen. Det er flyplassen i Sandefjord som nå får to nye ruter som skal settes i drift før sommeren.

Det dreier seg om ruter til den kroatiske feriebyen Dubrovnik, og den italienske byen Pisa.

Ruten til Dubrovnik skal ifølge Ryanairs nettsider flys to ganger i uken, og starte onsdag 3. april.

Flere ganger i uken

Det blir flyvninger på onsdager og søndager. Selskapet flyr i dag også til hovedstaden Zagreb fra Torp Sandefjord Lufthavn.

Den andre ruten, til Pisa, skal også starte i april og skal flys tre ganger i uken – mandager, onsdager og lørdager. Første avgang er 1. april.

– Vi har lenge jobbet for å forbedre rutetilbudet til middelhavsdestinasjoner, da nordmenn gjerne vil ha ruter til sol- og bade-destinasjoner. Både Italia og Kroatia er svært populære blant nordmenn, så det gleder oss stort at vi får et så omfattende ruteprogram for neste sommer, sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

Utvider flyprogram

Om de to nye destinasjonene sier hun:

– Dubrovnik er en arkitektonisk perle ved Adriaterhavet. Den vakre gamlebyen er på Unescos liste over verdens viktigste kulturminner. Her finner du bygninger fra 1100 tallet til 1200 tallet når du spaserer rundt i gatene. Pisa er en velkjent og vakker by i Toscana, som er viden kjent for sitt skjeve tårn, sier Kleive-Mathisen.

Hun er svært glad for at de to nye rutene kan by reisende på et utvidet flyprogram for neste sommer.

– Vi har stor tro på at markedet vil ta vel imot disse nyhetene, Kleive-Mathisen.

Rutetidene

For Pisa-ruten vil avgang fra Torp være mandag, kl. 16:55, onsdag og lørdag, kl. 09:15.      

For Dubrovnik vil avgang fra Torp onsdag, kl. 09:40, og søndag kl. 20:15.