Norwegian med ny rute til Midtøsten

Norwegian åpner rute fra Oslo til Tel Aviv. Foto: Norwegian

Fra slutten av oktober åpner Norwegian en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. I tillegg øker selskapet frekvensen på over 20 ruter til inn- og utland.

Ruten til Israels største by, Tel Aviv, skal flys to ganger i uken og starter den 31. oktober, og går på onsdager og lørdager.

– Med en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, samt flere avganger på en rekke eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre fly, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian i en pressemelding.

Selskapet flyr til Tel Aviv også fra Stockholm og København, og Oslo er siste skandinaviske hovedstad som får direkterute til storbyen.

Tel Aviv er en moderne by, og har 3,6 millioner innbyggere. Den har et klart vestlig preg. Den har et rikt uteliv, og flotte strender som gjør at den er en populær babdeby også.

For mange er den også utgangspunkt for en reise til landets bibelske steder som kan nås på kort tid. Israel er et lite land og i utstrekning på størrelse med dagens Oppland fylke.

Byen er landets økonomiske og verdslig-kulturelle sentrum. Byen er av mange regnet som Israels hovedstad da Jerusalem ikke er internasjonalt anerkjent som hovedstad. Landets hovedflyplass, Ben Gurion, ligger 20 km sørøst for sentrum.

I tillegg til den nye ruten øker selskapet frekvensen på over 20 ruter i dag:

Palma, Stockholm, København, Edinburgh, Gdansk, Hamburg, München, Paris, Riga, Tallin, Wien, Malaga, Alicante, Antalya, Beograd, Madeira, Pristina, Gran Canaria og Tenerife.

Det blir også flere avganger på det norske innenriksnettet, mellom Oslo og Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Likte du flysmart24.no? Lik oss på Facebook så får du reisenyhetene først