Kåret til det beste lavprisselskapet

Åpnet rute på Oslo Lufthavn i sommer, nå er EasyJet kåret til det beste lavprisselskap. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian nådde ikke helt opp i konkurransen om tittelen «beste lavprisselskap.» Det gjorde derimot britiske EasyJet som snappet tittelen foran nesen på nordmennene.

Det er det anerkjente reisemagasinet Business Traveller som arrangerer en kåring hvert år blant sine lesere. De er storbrukere av flyselskaper, flyplasser og hoteller og stemmer hvert år på hvem de synes er best i ulike kategorier.

Resultatet for «Business Traveller Awards 2018» viser at EasyJet stikker av med topp-plasseringen  i kategorien for det beste lavprisselskapet.

Selskapet åpnet sin første rute til Oslo Lufthavn denne sommeren, mellom Berlin Tegel og Gardermoen. Selskapet har åpnet for at de vil satse mer i Norge.

Norwegian, som er en stor premiesanker i internasjonale flykonkurranser, måtte denne gangen nøye seg med andreplassen.

På tredjeplass følger den asiatiske lavprissuksessen Air Asia, mens britiske Jet2 havner på fjerdeplass.

I hovedkonkurransen om tittelen «verdens beste flyselskap», ble Singapore Airlines nok en gang kåret til det aller beste, fulgt av Qatar Airways, Emirates, Cathay Pacific og British Airways.

Changi-flyplassen i Singapore, kjent for sitt store shopping- ogv underholdningstilbud, gikk nok en gang til topps i konkurransen om tittelen som verdens beste flyplass.

Her er det ikke spart på noe for å tilfredsstille selv de mest kresne passasjerene. Lander du her og skal videre til andre reisemål, finner man et shopping- og restauranttilbud som man ikke finner så mange andre steder.

Det som imidlertid gjør Changi til et reisemål i seg selv for mange er at man kan boltre seg med svømmebasseng og boblebad, tilgang til flere spa-anlegg, treningsstudioer, egne parker med sommerfugler og blomster, kino døgnet rundt og lekeparker og spillehaller for ungene.

Videre på listen over verdens beste flyplasser følger Hong Kong International Airport, London Heathrow Airport, Dubai International Airport og Hamad International Airport i Doha, Qatar.

Lik flysmart24.no på Facebook