SAS lanserer billigere ungdomsbilletter til USA

Billigere ungdomsbilletter med SAS til USA, bl.a. til New York. Foto: TUI

SAS utvider ordningen med ekstra lav billettpris for de som reiser uten innsjekket bagasje. Nå skal unge under 26 kunne reise til og fra en rekke flyplasser i USA på denne billettypen.

SAS går ut med dette tilbudet tirsdag, og ordningen kommer raskt ut i markedet. Allerede fra 31. oktober kan reisende fra 12 og til og med 25 år reise på SAS Youth Go Light, som tilbudet heter.

Unge kan allerede i dag reise på ungdomsbillett mellom Norden og USA. Det er billetter som fins på enkelte avganger, og i dag inkluderer disse billettene en bagasje på inntil 23 kilo.

De nye light-ungdomsbillettene er kun inkludert en håndbagasje og en lite veske, og selskapet nevner selv at dette kan være en PC. Dette er de samme betingelsene som er knyttet til light-billettene i Europa.

Prisene vil ligge under dagens priser på ungdomsbilletter, som kan kjøpes fra rundt 2.500 kroner for en tur/retur-reise fra Oslo til USA.

Det spesielle med SAS-billettene er dessuten at alle billettene blir CO2-kompensert:

– Spesielt våre yngre passasjerer gjør aktive valg for å støtte en bærekraftig utvikling, samtidig som at de kanskje ikke har så god råd. SAS satser stadig på nye løsninger og ny teknologi for å redusere skadelige utslipp, sier Lars Andersen Resare, sjef for miljø og samfunnsansvar hos SAS i en pressemelding.

SAS Youth Go Light er tilgjengelig på alle SAS-flygninger mellom Norge, Sverige, Danmark, og Finland til New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles og San Francisco.

Lik flysmart24.no på Facebook