«Kofferten lå der i 45 min. før noen hentet den»

Slik ble kofferten liggende ute på flyplassen før den ble hentet. Foto: Privat

Vennegjengen trodde nesten ikke det var sant det de selv så mens de ventet på flyet på Oslo Lufthavn. En koffert ramler av en bagasjetralle. Der ble den liggende. Det gikk 45 minutter før den blir pukket opp. Nå beklager Avinor hendelsen.

Videoene under viser episoden reisekameratene fra Sætre i Hurum ble vitne til for noen dager siden, mens de ventet på flyet som skulle bringe dem til München.

Stian Skjeltorp Hansen og vennene oppdaget en koffert som lå ute på flyplassen, og som åpenbart hadde ramlet av på vei ut til flyet der eieren satt.

De stusset over at ingen plukket den opp, siden den flere ganger ble oppdaget av forbipasserende. I tillegg overvåkes flyplassen intenst av hundrevis av kameraer som burde ha fanget opp at kofferten hadde ramlet av.

Da ingenting skjedde tok Stian Skjeltorp Hansen frem mobilen for å knipse en dokumentasjon på det hele, ingen ser ut til å bry seg om bagasjen.

En av videoene viser en bil som stanser ved den herreløse kofferten, sjåføren hopper ut og flytter den ut av kjørebanen.

Så suser han videre, uten å ta den med.

Artikkelen fortsetter under bildet. Se videoen her:

Guttene reagerer med sinne på det de ser:

– Er det slik dere tar vare på det vi sender med flyet? spør Skjeltorp Hansen på OSLs Facebook-side. Der publiserte han et bilde og forteller historien som han og vennene opplevde.

Det som ikke var like morsomt for dem var at de på dette tidspunkt visste at det var en av flypassasjerene denne formiddagen som kom til å ankomme sin destinasjon og ikke få kofferten sin.

– Helt unødvendig, mener Skjeltorp Hansen som tok bildene og videoen av det hele.

Kort tid etter at en person hadde flyttet kofferten unna kjørebanen, kommer en ny bil.

Den kjører bare rett forbi kofferten og uten tegn til å stanse og ta den opp, eller sjekke hvor kofferten skal. Se denne videoen:

 

Han ble vitne til at ingen på flyplassen – som må ha sett kofferten ligge der – tok affære.

– Jeg reagerte på at ingen som kom forbi var interessert i å prøve å finne ut av hvor den skulle, forteller han til flysmart24.no. Først etter 45 minutter ble kofferten hentet.

På vegne av Avinor beklager mediesjef ved Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen, det som reisefølget ble vitne til denne søndagen.

Episoden er allerede tatt opp med det ansvarlige selskapet som håndterer den aktuelle bagasjen;

– Dette er vi ikke fornøyde med og tilbakemeldingen fra den reisende er tatt inn i de daglige koordineringsmøtene vi blant annet har med handlingselskapene, sier Andersen.

Lik flysmart24.no på Facebook