Knytter Norse til innenriks-markedet i Thailand

Nå blir det enklere å sette sammen en reise md Norse Atlantic Airways til andre reisemål i Thailand enn Bangkok. Foto: Norse Atlantic

De som velger å fly med det nye norske flyselskapet Norse Atlantic Airways til Thailand, får nå muligheten til å knytte seg til innenriksfly fra Bangkok.

Mange som skal bruke den nye non stop-ruten fra Oslo til Bangkok med Norse fra november, skal videre til turistmål andre steder enn Thailands hovedstad.

For disse har det nå blitt opprettet en avtale med lavprisselskapet Vietjet Air, som også flyr innenriksruter i Thailand.

Kjøpe billetter

Da blir det mulig for reisende på Norse å reise ut og inn fra Bangkok til feriesteder som bl.a. Phuket, Krabi og Chiang Mai.

Det er et allerede eksisterende samarbeid med en islandsk aktør som gjør dette mulig.

Selskapet Dohop tilbyr allerede reisende med Norse å reise videre inn i USA ved å kjøpe innenriks-reise samtidig med reisen fra Norge.

Må sjekke inn på nytt

Det samme opplegget vil komme med Norse i Bangkok.

Det er imidlertid verdt å merke seg at dette ikke dreier seg om såkalte interlining-billetter som overfører bl.a. bagasje for reisende mellom selskapene.

De som skal sette sammen reiser med for eksempel Norse og Vietjet Air må sjekke seg selv og bagasjen inn på nytt når de skifter fra det ene selskapet til det andre i Bangkok.

Hjelp ved forsinkelse

Fordelen med å kjøpe billettene sammen er at Dohop-avtalen er at Norse-reisende fra Oslo som mister en forbindelsesflyvning, vil bli overført til neste tilgjengelige flyvning. Dette tar Dohop seg av.

Norse starter sin nye Bangkok-rute fra den 2. november, og skal fly denne to ganger i uken – torsdager og lørdager fra Oslo.

I forbindelse med julen og påsken går selskapet opp til tre ganger i uken, og legger til en ukentlig flyving på tirsdager.