Egne hotellrom for spillgjester – kommer også til Norge

Rommene som er forbeholdt gamere er spesialinnredet med det utstyret som trengs for å drive gaming-virksomhet. Foto: Nordic Choice Hotels

De som er hektet på gaming skal få drive med sin aktivitet, også når de bor på hotell. Nå har det første hotellet innredet egne rom for de som vil bruke oppholdet også til å drive med sin hobby med spill.

Det er Quality Hotel Globe i Stockholm som skal være det første hotellet som hart spesialinnredet egne rom for gamere.

Selskapet satser også på at dette tilbudet skal dukke opp på deres norske hoteller. De første på Fornebu og i Bodø.

Voksende gruppe

Room for Gaming, som det heter, er ifølge hotellet et tilbud for alle spillere på farten. Det ghelder enten om de er ute etter sport, hobbyer eller underholdning.

Hotellet mener at dette er en gruppe gjester som bare vokser i antall. Derfor har designet egne rom for for å møte behovene til denne målgruppen.  

Stockholm-hotellet tilbyr nå fem rom som skal være forbeholdt gamere på reise. De har gjennomgått renovering og fått ny design helt tilpasset spillere.

– For å møte spillernes høye krav har vi installert nytt høyhastighetsinternett, lydabsorberende gardiner og lyddempere er satt inn, samt spesiell belysning og blackouts, sier Tina Hedman. Hun er daglig leder på hotellet.

Kommer også til Norge

Rommene er innredet med egne spillmøbler.

Gjestene vil kunne velge mellom en rekke spill der de logger inn på kontoen sin og deretter har tilgang til spillene. Rommene er utstyrt med blant annet en datamaskin, skjermer og hodetelefoner for å møte de høye kravene som spillere stiller til utstyret sitt.

Quality Hotel Globe blir Nordic Choice Hotels første hotell med dette konseptet, etterfulgt av Quality Hotel Match i Jönköping hvor fem rom lanseres akkurat i tide til DreamHack i november.

Senere skal de komme også i Norge på hotellene Quality Hotel Expo på Fornebu og Quality Hotel i Bodø.