Norwegian med stort ruteslipp for sommeren neste år

Flere nye ruter for Norwegian til sommeren. Selskapet satser på stor reisevirksomhet. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian er inne i en periode med stor ruteutvidelse. Nå lanserer selskapet hele 13 nye ruter fra Norge, mange av de er helt nye for Norwegian.

Selskapet sendte torsdag morgen ut en oversikt over de nye rutene.

Der kan man bl.a. se at selskapet følger opp konkurrenten Flyrs nye rute til Porto i Portugal. Norwegian starter også en Hellas-rute, til Thassaloniki. Den er også inne i Flyrs normale sommerprogram.

Ny flypass i Tyrkia

I tillegg tilbyr selskapet flyvninger til ny flyplass på Tyrkias Riviera. Selskapet har hittil bare fløyet til Antalya.

Nå starter Norwegian i tillegg til Gazipaza som ligger mye nærmere det største stedet for turisme, badebyen Alanya. Her tar Norwegian etter SAS, som har fløyet på denne flyplassen i årevis.

Dette er de nye rutene Norwegian lanserer i dag:

Her er de nye rutene

Fra Oslo lufthavn Gardermoen til Sofia i Bulgaria, Bucuresti i Romania, Alanya/Gazipasa i Tyrkia, Porto i Portugal, Thessaloniki i Hellas, Bari, Milano/Bergamo og Bologna i Italia og Skopje i Nord-Makedonia. Fra Bergen blir det også en ny direkterute til Milano/Bergamo i Italia.

Tenerife får to ukentlige avganger fra 28. mars og blir helårsrute.

I tillegg gikk Norwegian i begynnelsen av oktober ut med to nye direkteruter fra Haugesund som går til Malaga og Alicante.

Tre daglig til Alicante

Norwegian øker samtidig kraftig i antall avganger til de mest populære destinasjonene i Europa.

Fra Oslo til Alicante og Malaga tilbyr selskapet i fortsettelsen opptil tre daglige avganger i den mest hektiske sommerperioden.

Fra Bergen øker selskapet kapasiteten til Paris og Malaga, fra Stavanger til Alicante og Barcelona samt fra Trondheim til Malaga.