Flyselskapet tar imot innsjekket bagasje midt i byen

Air France med nytt tilbud til de som skal reise med selskapets fly fra Paris. Foto: Shutterstock

Vanligvis må flypassasjerer levere inn bagasje til innsjekking når de ankommer flyplassen.

Ikke for de som reiser med Air France fra Paris.

Her har flyselskapet rigget en ordning der de reisende kan levere inn bagasje midt i byen, og sjekke inn samtidig.

Air France forteller om nyheten på sine nettsider. Det dreier seg om flere steder folk som skal reise fra Paris kan benytte seg av denne nye tjenesten i Paris og Paris-regionen.

Her kan bagasjen leveres inn

Dette tilbudet kommer etter et samarbeid med et oppstartselskap som har spesialisert seg på reise og mobilitet, Alltheway.

Den er allerede tilgjengelig på åtte partnersteder. Fem Accor-hoteller i sentrum tilbyr denne tjenesten – Novotel Tour Eiffel, Mercure Tour Eiffel, Novotel Les Halles, Mercure Montparnasse og Pullman Bercy.

Bagasjelevering er også tilgjengelig på de viktigste utstillingsstedene for store messer som Paris Expo Porte de Versailles, Villepinte messesenter og Palais des Congrès konferansesenter.

Hentes og leveres

Flere bagasjeleveringer vil snart være tilgjengelige i Paris.

Alltheway tar ansvar for kundenes bagasje ved leveringsstedene og leverer dem direkte til flyselskapets innsjekkingsskranke på flyplassen.

Bagasjen gjennomgår strenge sikkerhetskontroller på hvert trinn i prosessen før den lastes inn på kundens fly, skriver selskapet.

Dette koster tilbudet

Denne tjenesten er tilgjengelig fra 30 timer til 4 timer før flyets avgang og koster 25 euro for ett kolli, deretter 10 euro per ekstra kolli.

Den er tilgjengelig på alle flyvninger betjent av Air France ved avreise fra Paris-Charles de Gaulle

Selskapet ønsker også å utvikle dette tilbudet for flyvninger med avgang fra Paris-Orly. Det jobber også med bagasjeinnsjekking hjemmefra og bagasjehenting og levering til en adresse i Paris og Paris-regionen.