Lanserer nye reisemål for godt voksne vinter-turister

Apollos satsing på godt voksne reisende omfatter bl.a. reiser til Gran Canaria. Her fra Puerto de Mogan. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Apollo Reiser har lansert en egen satsing for godt voksne reisende. Tilbudet er ennå nytt, men skal allerede utvides med nye reisemål fra september.

Den nye satsingen kalles Apollo Silver, og retter seg konkret til kundegruppen over 55 år.

– Apollo Silver har allerede blitt tatt godt imot, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i Apollo til flysmart24.

Nøye valgte reisemål

Apollo Silver er en tradisjonell pakkereise inkludert et aktivitetsprogram som er tilpasset aldersgruppen 55 +. Reisekonseptet tilbys på utvalgte hoteller og reisemål gjennom hele året.

Det er ikke tilfeldig valgt satsing. Rivera sier at aldersgruppen 55 + reiser som aldri før. Dessuten er de blitt kvalitetsbevisste reisende som setter frihet og fleksibilitet høyt.

– Dette har vi lagt som grunnlag i Apollo Silver. Her er både reisemålene, hotellene og aktivitetstilbudet nøye utvalgt. Fordi det ikke er en fastslått gruppereise står man derfor også fritt til å velge hva man ønsker å ta del av, sier hun.

Dette blir nytt

Tilbudet har til nå bestått av reisemålene Hellas-favoritter som Kreta og Parga som alternativer.

Fra september utvides tilbudet til også å omfatte vinterfavoritter som Gran Canaria, Tenerife og Madeira.

– Høstens reisemål ble jo sluppet relativt sent så vi forventet ingen markant salgsrekord her da de aller fleste i denne målgruppen ofte booker tidlig. Men interessen er stor og forespørslene for kommende reiser er overraskende mange. Så nå gleder vi oss til å lansere reisemålene for vinteren, sier Rivera.

Høy kvalitet

Hun sier at mange setter pris på at det nå finnes et ekstratilbud til de som vil oppleve mye, men samtidig ønsker å slippe å reise på en fastsatt gruppereise med program fra hele tiden.

På de utvalgte hotellene vil man ifølge Apollos presentasjon alltid kunne forvente førsteklasses fasiliteter, nærhet til strand og spisesteder, dokumentert høy kundetilfredshet og alltid mulighet for singelrom.

Mange av hotellene er også prisbelønte, og flere er miljøsertifisert.

Aktivitet og opplevelser

Kjernen i Apollo Silver er et omfattende og allsidige aktivitetstilbudet tilpasset aldersgruppen, som fokuserer like mye på fysisk aktivitet som kulturelle opplevelser. Selv om sol og varme er det nordmenn først og fremst etterstreber på reise, blir opplevelser som tar oss nærmere reisemålene stadig viktigere, ifølge Rivera.

«Forespørslene for kommende reiser er overraskende mange»

Beatriz Rivera. Foto: Apollo

– I Apollo Silver inviteres gjestene med på alt fra herlige fotturer, inspirerende gruppetimer og morgenyoga til matlagingskurs og vinsmaking. Vi har lagt vekt på å utvikle et aktivitetsprogram som favner bredt, slik at man både kan dyrke eksisterende interesser og samtidig oppdage nye og komme i form, sier Rivera.