Dumper prisene til populære reisemål med lynkampanje

Nå dumper Ryanair prisene i lynkampanje som varer til midnatt søndag. Foto: Luigi Chiesa

Den som skal sikre seg en billig flyreise i tiden fremover, har plutselig fått et nytt «lynsalg» fra Ryanair. Prisene er så lave at det er dyrere å reise en vei med Flytoget til Gardermoen enn tur/retur med fly til London.

Den nye priskampanjen er nok et eksempel på Ryanairs plutselige og ikke-annonserte markedsfremstøt der billettene nærmest kastes etter folk.

Kampanjen kommer mens selskapet er inne i krevende forhandlinger med både piloter og kabinansatte, og har vært gjennom en rekke streiker.

Flysmart24.no har tidligere omtalt disse «flash sales» som bl.a, Ryanair driver med og som uten noen form for annen markedsføring plutselig dukker opp på bestillings-sidene.

Markedssjefen for Ryanair i Norden og Baltikum, dansken Chris Lundshøj, har tidligere overfor flysmart24.no omtalt kampanjene slik:

– Ryanair har jevnlig disse lavprisutsalgene. De er tilgjengelige til de blir utsolgt, hvilket med disse lave priser ofte er i løpet av én dag, sa han. Det salget som nå er i gang slutter ved midnatt søndag.

Fra i oktober måned selger selskapet nå envegs billetter mellom Oslo og London Stansted for 89 kroner, eller tur/retur for 178 kroner. Detter er netto pris, strippet for bagasje eller setevalg.

En togtur til Gardermoen med Flytoget koster i dag 190 kroner, mens NSB tar 101 uten månedskort.

Norwegian ligger ute med billetter i den samme perioden for 279 kroner fra Oslo, og 402 kroner fra London som de laveste prisene, også disse uten verken bagasje eller sete. Tur/retur blir laveste pris 681 kroner i oktober.

På OSL har Ryanair bare to ruter.

Fra Sandefjord Lufthavn Torp er det flere billigavganger å velge mellom. Til Gdansk tar selskapet nå 73 kroner, Krakow og London for 86 kroner, Milano 89 kroner og Malaga 135 kroner.

Vil man reise litt lenger koster det eksempelvis 145 kroner til Marrakesh i Marokko og 220 kroner til Tenerife, den største av Kanariøyene.

Lik flysmart24.no på Facebook