Flyr girer opp igjen – tilbake med flere innenriksruter

Flyr er tilbake med flere innenriksruter fra sommerprogrammets start i slutten av mars. Foto: Flyr

Det nye norske lavprisselskapet Flyr satser videre i det norske markedet. Nå har selskapet lagt frem sitt sommerprogram som gjelder fra mars måned. Det viser også at selskapet fjerner noen ruter.

De rutene som skal flys ligger allerede ute for salg, og viser at Flyr satser på hovedruter.

Med det nye sommerprogrammet vil Flyr tilby enda flere avganger enn i dag fra Oslo til Bergen og Trondheim.

Trapper opp igjen

I tillegg kommer selskapet tilbake på ruten Oslo – Tromsø og Oslo – Evenes med flere avganger i uken.

Tromsø-ruten skal flys fire dager i uken – mandag, torsdag, fredag og søndag.

Til Evenes blir det avganger hver dag i stort sett hele sesongen, unntatt lørdager.

Det innebærer at selskapet igjen trapper opp sin innenriksvirksomhet, etter at selskapet i forbindelse med kostnadskuttet i tidligere i vinter måtte redusere så å si all innenlandstrafikk og sette halvparten av flyflåte på bakken for å spare penger.

Noen blir borte

– Vi er glade for igjen å kunne tilby både privatreisende og forretningsreisende hyppige avganger fra Oslo til Bergen, Trondheim, Tromsø og Evenes fra slutten av mars 2023, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Han sier at mange kunder har etterspurt ruter til disse byene.

Programmet som Flyr legger frem nå, innebærer likevel at selskapet ikke ser ut til å komme opp på samme nivå innenlands som det var på før kuttene.

Det er ikke satt opp avganger til ruter som ble fløyet før innskrenkningene – det gjelder Bodø, Stavanger og Kristiansund.

Ville trappe opp

Da Flyr ble tvunget til å kutte i rutetilbudet, gjorde selskapet det samtidig klart at det ville komme tilbake med et nytt sommerprogram for neste år på norsk innenriks.

Det er det som har skjedd nå, og billettene til disse avgangene er allerede i salg på selskapets nettside og hos reisebyråene, opplyser selskapet.

I mellomtiden har Flyr et program i gang i helgene mellom Oslo, Bergen og Trondheim. Det har også satt opp en del avganger til Nord-Norge i forbindelse med julen og nyttåret.