Vinterbilletter sluppet – skal fly 92 ruter fra Norge

Norwegian har lagt ut billetter for neste vintersesong, fra oktober til og med mars måned 2025. Nye ruter vil komme senere. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian har nå åpnet for salg av billetter for neste vintersesong. Oversikten over ruter viser at det skal flys 92 ruter fra og innen Norge.

Hovedsatsingen er, som vanlig, ruter til de mest populære vinterdestinasjonene i det sørlige Europa, og til Kanariøyene.

Billetter 354 dager frem i tid, som er standard i bransjen, er nå tilgjengelig. Det vil i praksis si at det i dag er mulig å sikre seg billetter til avreise rundt midten av januar 2025.

Flyr hyppig

– Vi fortsetter å fly ruter til populære reisemål der nordmenn kan tine litt mens den norske vinteren utfolder seg her hjemme. Vi flyr derfor hyppig til blant annet Gran Canaria, Tenerife, Alicante, Malaga og Barcelona, sier Magnus Thome Maursund.

Til den populære vinterdestinasjonen Gran Canaria kan flysmart24 etter en rask gjennomgang se at det bl.a. legges opp til to daglige avganger fra Oslo på de mest populære reisedagene.

Det samme gjelder til andre etterspurte reisemål som bl.a. Alicante og Malaga.

Storbyer

Maursund er kommersiell direktør i Norwegian og legger til at det også kommer til å bli en betydelig satsing på en annen stor reisetrend – storbyferiene.

– Berlin, Paris, Krakow og London fortsetter å være storbyfavoritter, og vi har høy frekvens og konkurransedyktige priser på flyreiser til disse byene, sier Maursund.

Til London setter Norwegian opp inntil fem daglige avganger, mellom Oslo og Gatwick.

Rutenyheter senere

De som leter etter rutenyheter i dette første billettslippet, blir skuffet.

Det som måtte komme av nyheter blir sluppet på et noe senere tidspunkt, melder flyselskapet.

Selskapet fortsetter med direkteruter til flere destinasjoner i Europa fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Direkteflyvninger

I tillegg tilbyr selskapet direkteflyvninger til Alicante fra både Haugesund og Ålesund, fra Tromsø til London, København og Longyearbyen, og fra Sandefjord Lufthavn Torp til både Alicante og Las Palmas.

Om noen uker starter sommerprogrammet med over 330 ruter til over 120 destinasjoner.

Blant en rekke destinasjoner inneholder også sommerprogrammet noen nyheter, deriblant fra Oslo til Istanbul, Bodrum, Lyon, Montpellier og Basel.