SAS-stunt har sprengt toppsjefens e-postkasse

SAS-sjef Anko van der Werff har fått merke at mange er interessert i selskapets nye stunt. - Destinasjon ukjent. Foto: SAS

Det har kokt på enkelte nettsteder etter at SAS tidligere denne uken lanserte sitt markedsstunt med å invitere folk til å kjøpe billetter til en flyreise uten å få vite hvor reisen går.

«Destination unknown», eller ukjent destinasjon, har ført til massive og ville spekulasjoner om hvor SAS har planer om å sende flyet.

Dette engasjementet har også SAS sin toppsjef, Anko van der Werff, til de grader fått merke.

Epostkassen fylt opp

Han forteller nå at e-postkassen hans nærmest har blitt sprengt av mailer fra folk som ber han fortelle om hva den ukjente destinasjonen er.

Til alle som spør, kan han bare beklage:

– Heller ikke jeg vet hvor dette flyet skal dra, skriver han på sin profil på Linkedin.com.

Som flysmart24 kunne fortelle tidligere denne uken lanserte SAS et markedsgrep der selskapet inviterer medlemmer av lojalitetsprogrammet SAS Euro Bonus til å bli med på en helt spesiell flyvning.

Hemmelig reisemål

Flyet skal gå fra København den 5. april, og returnere den 8. april. Turen koster 30 000 eurobonuspoeng. Det er stort sett alt som er kjent. Hvor flyet skal lande, er det veldig få i SAS som vet noe om.

Heller ikke toppsjefen:

– Det virker som om alle nærmest dør etter å vite hvor vi er på vei. Jeg blir til og med spurt av andre som jobber i selskapet, skriver van der Werff.

Toppsjefen vet ikke

Han gjennomførte denne uken sin månedlige digitale opptreden for ansatte for å svare på ulike spørsmål. Også der fikk han spørsmål om han kunne røpe hvor reisen skal gå:

– Jeg måtte gi ham det samme svaret som jeg har gitt alle andre: Ingen anelse! Prosjektteamet holder det hemmelig, selv for meg, kunne SAS-sjefen fortelle.

Påmelding snart

De som ønsker å være med på turen, må melde sin interesse den 12. februar fra klokken 12.00, altså førstkommende mandag.

Dette skjer på selskapets app, og muligheten for å registrere seg varer i 24 timer.

Da flysmart24 skrev om saken tidligere denne uken, forsikret pressesjef Tonje Sund i SAS at det ikke blir tatt hensyn til de påmeldtes status når deltakerne blir plukket ut:

De som har basiskort i Euro Bonus har like stor sjanse til å bli plukket ut som dem som har gull- og diamantkort.