Dumper billetter – tur/retur for en femtilapp

Ryanair kjører prisene til bunns i ny kampanje. Foto: Wikipedia

Det irske lavprisselskapet Ryanair har satt i gang et massivt dumpingsalg av billetter for reiser like før og etter årsskiftet. Fra Østlandet er det mulig å komme seg tur/retur London for en femtilapp.

Som vanlig kommer salget uten spesiell forhåndsannonsering.

Billettprisene har vært kjørt ned i forbindelse med Black Friday og Cyber monday. Mens andre aktører har avsluttet sitt salg, fortsetter Ryanair:

Billetter i desember selges for 27 kroner én vei fra Sandefjord Lufthavn Torp til London. Tur/retur blir dermed bare på 54 kroner. Fra nyttår går prisen opp til 49 kroner.

Fra Oslo Lufthavn dukker til London koster billetten 89 kroner per strekning i desember, mens den i januar faller ned til 49 kroner per vei.

Skal du til Spania finner du billigbillettene også i desember, og mange dager til samme pris som i januar – 118 kroner per strekning til Malaga og Alicante.

Også reiser til Italia, Bergamo ved Milano, er omfattet av priskuttet og går nå for 89 kroner per vei. Manchester ligger ute fra 135 kroner.

Markedssjef for Norden og Baltikum, danske Chris Lundshøj, vil ikke si hvor lenge dette massive salget skal vare.

– Det varer til billettene er solgt ut, skriver han i en epost til flysmart24.no. Heller ikke på Ryanairs nettsider står det noe om hvor lenge prisene vil ligge ute.

Prisene gjelder uten bagasje, og kun inkludert en liten bag som håndbagasje.

Skal man for eksempel ta med en trillekoffert, kommer det 66 kroner i tillegg.

Lik flysmart24.no på Facebook