Fra mandag kan SAS’ sølvkunder starte reisen her

Fra mandag får SAS sølvkort-kunder adgang til loungene på flyplassene hver dag. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Fra mandag av kan innehavere av Euro Bonus sølvkort-kunder hos SAS benytte seg av nye tilbud på flyplassene hver dag. Fordelene varer til over sommeren.

Til vanlig er det bare innehavere av gull- og diamantkort hos SAS som har fordelen med å kunne bruke hurtigkøene på flyplassene og slappe av i de mange flyplass-loungene som selskapet etter hvert har åpnet.

Hittil har sølvkortkunder kun hatt disse mulighetene begrenset til ferier og høytider, og de senere månedene også på lørdager.

Fra mandag byr selskapet sine sølvkort-kunder på de samme fordelene hver dag hele uken, og dette skal vare til 19.august, og dekker med andre ord hele sommerferien.

I denne perioden skal sølvkortkunder som reiser med en SAS-billett på ruter som selskapet selv flyr, kunne bruke  fast track på norske og utvalgte utenlandske flyplasser.

Dessuten skal innehaveren av sølvkort også gå selv og med en gjest – eller inntil fire familiemedlemmer – inn på loungene. Der kan man nye gratis mat fra egen buffet og nyte valgfrie drikker før reisen.

Følgende lounger vil være åpne for sølvkortmedlemmene fra mandag:

SAS’ utenrikslounge på Oslo Lufthavn. Foto: SAS

SAS’ lounger i Norge, Sverige, Danmark, Finland samt i Chicago, New York og Paris.

LES OGSÅ: Nå har det blitt forandringer i taxfree-butikkene

I Norge vil det altså være fri adgang på flyplassene i Oslo der man kan benytte loungene på både inn- og utland. Dessuten er det fri adgang til de såkalte cafe-loungene i Bergen, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Dette inkluderer SAS’ nye innenrikslounge på Gardermoen som er den første av den nye generasjon lounge hos SAS. Der kan du trene, dusje og kjøpe deg massasje før du reiser. I tillegg har loungen egen barista som lager kaffe i egen kaffebar.

Fast track er en separat kø som får deg gjennom sikkerhetskontrollen raskere. Denne kan du benytte på alle de største flyplassene her i landet, bl.a. Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Bodø og Trondheim.

Lik flysmart24.no på Facebook