Vant internasjonal kåring, får suite med privat heis

Dette er Norges beste hotell, ifølge World Travel Awards. Foto: Continental

For tredje år på rad ble Continental kåret til landes beste hotell. Det skjedde på den europeiske delen av World Travel Awards i Athen nylig. Her er alle vinnerne i «de norske kategoriene.»

Hotel Continental vant prisen i konkurranse med Gran Hotel, Hotel Bristol, Hotel Union og Scandic Holmenkollen Park hotel, går det frem av resultatlisten fra konkurransen.

Continental vant også i 2016 og 2017, mens Grand Hotel stakk av med seieren de to foregående årene. Det er individuelle stemmer fra forretnings- og fritidsreisende som avgjør konkurransen.

-Vi er svært fornøyd med prisen. Med en ny signatursuite, som står ferdig i desember, håper vi på å vinne prisen for Norges beste hotellsuite også i 2019, sier markedsdirektør Janine Medhus Dickens på Continental til flysmart24.no.

Hotellet, som selv karakteriserer seg som et 5-stjerners hotell, har nemlig nettopp gjennomført en omfattende renovering.

Det er her super-suiten dukker opp, et luksustilbud det ikke fins maken til i Norge:

Suiten får blant annet egen privat heis, to terrasser og fjordutsikt.

Prislapp for oppussingen? 800 millioner kroner, gjennom flere faser.

Det innebærer det nye resepsjonsområdet og Bar Boman.

-Vi fortsetter renoveringen av 59 rom og suiter ut året. Kronen på verket blir en 240 kvm signatur suite. Vi ser frem til en utrolig spennende høst, sier Medhus Dickens.

Suiten blir i to etasjer. Det bygges en ny niende etasje på toppen av hotellet.

LES OGSÅ: Slik reagerer norsk toll på om du tar kopivarer med hjem

Grand Hotel vant derimot i klassen for beste hotell for forretningsreisende, mens Petter Stordalens The Thief vant klassen for beste boutique-hotell.

Det konkurreres også om å kunne tilby den beste hotellsuiten, og også her stakk The Thief av med seieren.

Kampen om Norges ledende feriested (resort) ble avgjort med at Norefjell Ski- og Spa stakk av med seieren.