Kåret til Europas beste på lavpris – midt i krisen

For sjette året på rad stikker Norwegian av med prisen for Europas beste lavprisselskap. Foto: Norwegian

I en tid der Norwegian kjemper for å overleve, får selskapet en saftig oppmuntring: Det er kåret til Europas beste lavprisselskap, og det for sjette året på rad.

Det er ikke hvilken som helst prisutdeler heller som har sendt Norwegian helt til topps igjen. Denne gangen er det World Travel Awards. Det er en av reiselivsbransjens mest anerkjente priser og omtales som regel som «reiselivets Oscar.»

Fokus på kundene

Norwegians konsernsjef, Jacob Schram, er storfornøyd med å ha sikret seg prisen for beste i Europa nok en gang. Det skjer mens selskapet er midt inne i sin verste økonomiske krise noen gang, og der konkurransen tårner seg opp i alle markeder:

– Covid-19 har påvirket reiselivsbransjen over helt verden og har i 2020 gitt Norwegian utfordringer uten sidestykke i selskapets historie. Gjennom hele denne lange krisen har vi fortsatt å fokusere på våre kunder gjennom å opprettholde viktige ruter innenriks og i Europa. Å vinne prisen «Europas beste lavprisselskap» for sjette år på rad er nok et bevis på at våre dedikerte og engasjerte medarbeidere rundt om i verden virkelig er «Red Nose Warriors», sier Schram i en pressemelding.

Imponert over Norwegian

Norwegian konkurrerte om tittel med fem andre selskaper: Ryanair, easyJet, Vueling, Aer Lingus og Jet2.

World Travel Awards ble etablert i 1993 med mål om å hedre, og rette oppmerksomhet mot, de beste aktørene i reiselivsbransjen globalt. Det er representanter fra bransjen som stemmer på sine favoritter.

Sjefen for World Travel Awards er imponert over hvordan Norwegian har taklet korona-krisen.

– På tross av de ufattelig store utfordringene som luftfarten er rammet av i år, har Norwegian vist stor styrke og fortsatt å tilby utmerket service. Bra jobbet, Norwegian, for at dere for sjette år på rad henter hjem prisen for «Europas beste lavprisselskap», sier gründer og administrerende direktør for World Travel Awards, Graham E. Cooke.

Meld deg på nyhetsbrev

* må utfylles