Kutter alle utenlands-ruter og parkerer 15 av 21 fly

Parkert på Gardermoen. Slutt med ruter til utlandet for Norwegian, nå skal all kapasitet brukes på innlands-trafikken. Foto: Knut-Erik Mikalsen

Norwegian tar nå grep for å bremse kostnadene etter at regjeringen har sagt nei til å støtte selskapet ytterligere økonomisk. Alle utenlands-ruter fjernes og ytterligere 1 600 ansatte permitteres.

Det betyr at alle som har bestilt utenlandsfly med Norwegian i tiden fremover ikke vil få gjennomført sine reiser med selskapet. Norwegian skriver i en melding at det skal forsøke å hjelpe kundene med alternative reiser, og berørte kunder vil få beskjed.

15 av 21 fly blir parkert, og satsingen kun gjelde innenriks. De rutene som blir fløyer er fra Oslo til Oslo – Alta, Bergen, Bodø, Evenes, Haugesund, Kirkenes, Molde, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. Dessuten ruten mellom Tromsø og Longyearbyen på Svalbard.

Meld deg på nyhetsbrev

* må utfylles