Gjenopptar ruter for å dekke behov i jule-trafikken

SAS starter 20 ruter fra Norge til kontinentet for å sikre behovet for julereiser. Foto: Knut-Erik Mikalsen

SAS har besluttet å gjenoppta en rekke ruter i inn- og utland. Selskapet sier det er fordi det vil dekke behov for reiser til, fra og innen Skandinavia i julen. For Norges del dreier det seg om et tjuetalls ruter til Europa. som alle skal gå direkte.

Rutene vil bli operert fra midten av desember til midten av januar, opplyser SAS i en pressemelding tirsdag.

De norske rutene er Oslo-Alicante, Oslo-Amsterdam, Oslo-Berlin, Oslo-Brussel, Oslo-Düsseldorf, Oslo-Frankfurt, Oslo-Gdansk, Oslo-Hamburg,  Oslo-Kiev, Oslo-Reykjavik, Oslo-London, Oslo-Las Palmas, Oslo-Manchester, Oslo-München, Oslo-Vilnius, Oslo-Warszawa, Oslo-Zürich, Stavanger-Aberdeen samt Stavanger-Warszawa.

SAS opplyser at trafikkprogrammet er redusert sammenlignet med et normalår og det vil være færre billetter tilgjengelig enn det som er vanlig.

Meld deg på nyhetsbrev

* må utfylles