Norwegian til topps på amerikansk gull-liste

Opplevelsen på Norwegians Dreamliner var svært god. Det holdt til plassering på gull-listen. Foto: Norwegian

Norwegian ligger nede med brukket rygg, og kjemper for livet. Samtidig blir selskapet hyllet for sitt produkt og havner aller øverst på en gull-liste som et av verdens mest innflytelsesrike reisemagasiner har laget om flyselskaper.

Det er redaktørene av bladet Condé Nast Traveler som på tampen av hvert år lager en egen rangering av reiseopplevelser, og som inndeles i ulike klasser – bl.a. flyselskap og hoteller.

Norwegian opplever å havne helt på toppen av gruppen flyselskaper. Selskapet kommer foran mer kjente og i utgangspunktet mer velrenommerte flyselskaper som Cathay Pacific, Singapore Airlines, Emirates og Delta Air Lines.

Opplevelsen avgjorde

Det hjalp ikke mot Norwegian.

Det er redaktøren for reise og nyheter, Erin Florio, som har plassert Norwegian øverst på gull-listen for flyselskaper.

Det skjer etter hennes opplevelse på en flyving mellom Stockholm og Oakland ved San Francisco. Det var med en av selskapets langdistansemaskiner, et Boeing 787 Dreamliner-fly.

Hos Norwegian er talsperson for selskapet, Christer Baardsen, svært fornøy med topp-plasseringen:

Norwegian fornøyd

– Vi ønsker alltid at kundene våre skal ha gode reiseopplevelser når de flyr med oss, og derfor er det utrolig hyggelig å bli anerkjent for det av et av verdens største reisemagasiner. Mye er endret i løpet av 2020, men vi ser fremover og vil fortsette å tilby kundene våre smarte reiseløsninger til hyggelige priser også i tiden som kommer, sier Baardsen til flysmart24.

Redaktøren skriver at hun valgte å nye reiseopplevelsen fremfor å benytte seg av selskapets underholdningstilbud. Det angerer hun ikke på, etter å ha tatt en morgenavgang fra den svenske hovedstaden:

Solen gikk aldri ned

«Å reise vestover betydde at solen var oppe hele turen. I timevis så jeg kartet utfolde seg. Norge, deretter Island og Grønland. Inn i Canada, over Canadian Rockies, og videre til U.S. Rockies før de lander i California. Det var en spennende rute, og opplevelsen slo definitivt det å se en middelmådig film,» skriver redaktøren sin begrunnelse.

Dreamliner-opplevelsen blir tilgjengelig også i Nye Norwegian, hvis selskapet klarer å overleve den eksisterende krisen.

I selskapets forretningsmodell skal langreiser og bruk av Boeing 787 Dreamliner være en del av satsingen også i et restrukturert Norwegian.

Meld deg på nyhetsbrev

* må utfylles